Home Bruidegom Vintage styling voor de bruidegom

Vintage styling voor de bruidegom

0
12079
vintage bruidegom

vintage bruidegomBron: Photography ~ Jarrod Reno via chic vintage brides

Ik hoef jullie niet te vertellen dat de bruidegom al lang geen accessoire van de bruid meer is. Tegenwoordig zijn bruid en bruidegom beide perfect gestyled en is er keus genoeg voor zowel bruid als bruidegom. Veel bruidsparen kiezen op het moment voor een beetje vintage-achtige trouwdecoratie. Het is natuurlijk mooi wanneer jullie dit vintage thema ook laten terugkomen in de trouwkleding. De bruid kan gaan shoppen voor een mooie bohemian stijl chiffon jurk of een jaren vijftig stijl petticoat. Maar wat draagt de bruidegom eigenlijk, zodat hij ook binnen het vintage thema past? Met deze styling tips stel je de perfect vintage look samen.

Bretels

Bretels doen mij altijd denken aan mijn opa, die was gek op zijn bretels. Vraag of je ze mag lenen voor jullie trouwdag, want het is de perfecte accessoire voor een vintage outfit.

bretelsBron: links, midden en rechts

Bow Tie

De Bow tie of vlinderstrik heeft een comeback gemaakt. Dassen kunnen altijd, maar de vlinderstrik is super hip en past heel goed bij jouw vintage stijl.

vintage bruidegomBron: links, midden en rechts

Vintage accessoires

Details zijn belangrijk! Denk eens aan een zakhorloge, mooie antieke manchetknopen of misschien kun je vintage materialen verwerken tot een unieke accessoire voor op je jasje.

 vintage bruidegomBron: links, midden en rechts

Gilet

Driedelig is super stijlvol en het mooiste is dat wanneer je je jasje uit doet, je er nog steeds super chic en vintage uit ziet. Een gilet met een geruit patroon of een mooie wollen stof zijn helemaal ala vintage.

vintage bruidegomBron: links, midden en rechts

Hoed of pet

Wat is nou leuker dan het dragen van de ultieme vintage accessoire; de hoed? Een gave bolhoed of een pet maakt je vintage look direct compleet.

vintage bruidegomBron: links, midden en rechts

Fluweel

Een fluwelen jasje is super chic en is perfect voor jullie vintage stijl bruiloft. Ze zijn op het moment razend populair dus je zal geen moeite hebben om een mooie te vinden.

vintage bruidegomBron: links, midden en rechts