De mooiste gekleurde trouwjurken

Het lijkt soms alsof het steeds moeilijker is om een gekleurde trouwjurk te vinden. Waar je vijf jaar geleden vooral veel rood en zwart zag, zijn de popualire kleuren nu blush, zilver en zwart is een blijvertje. Gelukkig zijn er nog steeds ontwerpers die zich wel wagen aan gekleurde trouwjurken en wij hebben onze favorieten voor je opgeslagen.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom iemand ervoor kiest om een gekleurde trouwjurk te dragen in plaats van een traditionele witte jurk. Hier zijn een paar mogelijke redenen:

  1. Persoonlijke stijl: Sommige mensen voelen zich meer op hun gemak en zelfverzekerd in kleuren die bij hun persoonlijke stijl passen. Een gekleurde trouwjurk kan beter passen bij je individuele smaak en voorkeuren dan een standaard witte jurk.
  2. Betekenis: Voor sommige mensen kan de kleur van hun trouwjurk een symbolische betekenis hebben. Ze kunnen bijvoorbeeld een kleur kiezen die belangrijk is in hun cultuur, traditie, of voor een persoonlijke reden.
  3. Uniekheid: Een gekleurde trouwjurk kan helpen om een unieke en memorabele look te creƫren. Het kan een manier zijn om zich te onderscheiden van de traditionele witte trouwjurken en een persoonlijke en creatieve touch toe te voegen aan de bruiloft.
  4. Thema of stijl van de bruiloft: Als de bruiloft een bepaald thema of kleurenpalet heeft, kan het dragen van een gekleurde trouwjurk passen bij de algehele look van de ceremonie en receptie.

Kortom, het kiezen van een gekleurde trouwjurk is een persoonlijke keuze die afhangt van de voorkeuren, stijl en visie van het bruidspaar voor hun speciale dag.

Wanneer je op zoek gaat naar een gekleurde trouwjurk moet je er rekening mee houden dat je waarschijnlijk meerdere winkels zult moeten bezoeken. Veel winkels hebben maar een kleine selectie en dus om er genoeg te passen zal je kilometers moeten maken!

Je kunt ook kiezen voor een atelier om een jurk voor jou in kleur te maken. Omdat ze de jurk voor jou zelf in het atelier maken kunnen ze ook flexibeler zijn met gebruik van kleur en heb je een one of a kind jurk want natuurlijk ook helemaal super is. Een gekleurde trouwjurk is niet de makkelijkste keus, maar zoals je hieronder kunt zien laat je wel een onvergetelijke indruk achter bij je gasten.

Trouwjurk van Essense of Australia
Trouwjurk van Essense of Australia
Trouwjurk van Sottero and Midgley
Trouwjurk van Rebecca Ingram
Trouwjurk van Sottero & Midgley
Trouwjurk van Maggie Sottero
Trouwjurk van Modeca
Trouwjurk van Pronovias
Trouwjurk van Nicole Milano
Trouwjurk van Nicole Milano
Trouwjurk van Alta Moda
Trouwjurk van Demetrios
Trouwjurk van Orea Sposa
Trouwjurk van Randy Fenoli
Fleur
Fleur
Schrijven over Fitness en bruidsmode lijkt in de eerste instantie geen logische combinatie, maar voor mij is het de manier waarop ik van twee van mijn passies mijn werk heb gemaakt.

Related Stories

Discover

Blush trouwjurken die je laten stralen

Blush trouwjurken zijn een uitstekende keuze voor bruiden die een subtiele, maar toch opvallende...

Een broek in plaats van een trouwjurk…hot ot not?

De broek is terug! Of je nu kiest voor een wit slank gesneden trouwkostuum...

Lady in Red: De mooiste rode trouwjurken

Gekleurde jurken zijn nog steeds erg populair, alleen zijn ze jammer genoeg moeilijker te...

20 prinsessen trouwjurken met off-the-shoulder halslijn

Eruit zien als een prinses op je trouwdag is een droom van veel bruiden....

Het dilemma van een trouwjurk huren vs een trouwjurk...

Ben je aan het overwegen of je een trouwjurk moet huren of kopen? Geld...

Het Perfecte Paarse Bruidsboeket

Onder de ontelbare kleurenschema's die beschikbaar zijn voor bruidsboeketten, heeft paars een speciale betekenis...

Popular Categories